Meer weten over kenniskaarten
Het nadeel van sociale kaarten is dat ze wel een antwoord geven op de vraag wáár je moet zijn, maar niet bij wie. Op Google kan je daarvoor ook niet rekenen. Daarom hebben we de kenniskaart ontwikkeld.
Facebook Twitter GooglePlus LinkedIn
 
verwijder uit Mijn kennisplein
Voeg toe aan Mijn kennisplein
 

​Kenniskaarten zijn online profielen waarin praktijkwerkers hun expertise en (werk-)ervaringen delen. Uitzoeken bij wie je precies terecht kan met je vraag, wordt zo een stuk eenvoudiger.

Met de kenniskaarten willen we expertise en ervaring zichtbaar maken op het niveau waar ze zich in de praktijk bevinden: bij de mensen zelf.

Je kan in het overzicht filteren op sector, regio en werkervaring. Ook zie je meteen met welk type vragen (bijvoorbeeld voor info en advies, consult, coaching, vorming geven) je bij iemand terecht kan.

Zelf een kenniskaart aanmaken

Hoe meer mensen een kenniskaart invullen, hoe beter iedereen elkaar kan vinden. Dus een warme oproep aan jou om dat ook te doen!

Vul de kaart in via je account onder “Mijn kenniskaart”.

Heb je nog geen account? Registreer je dan eerst even.

Je bepaalt zelf of je kaart alleen zichtbaar is voor geregistreerde gebruikers van kennisplein.be, of voor alle sitebezoekers.

Je kan op ieder moment je kaart aanpassen.

Meer informatie over hoe we omgaan met je gegevens vind je terug in onze privacyverklaring.

In samenwerking met de Sociale Kaart

Organisatie-gegevens (naam organisatie, adres) worden rechtstreeks opgehaald uit de databank van www.desocialekaart.be.

Merk je bij het invullen dat deze gegevens niet kloppen? Geef dit dan door via het contactformulier van de Sociale Kaart. Zij doen dan de nodige aanpassingen. De gegevens in je kenniskaart worden automatisch bijgewerkt.

 

Thema's

Alle thema's