Meer weten over de kennisbank
De kennisbank bundelt een schat aan informatie voor iedereen die mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie ondersteunt.
Facebook Twitter GooglePlus LinkedIn
 
verwijder uit Mijn kennisplein
Voeg toe aan Mijn kennisplein
 

​Naast publicaties, artikels, websites en antwoorden op praktijkvragen en -dilemma’s, vind je er ook heel wat tools die je onmiddellijk kan downloaden en gebruiken.

Zoeken in de kennisbank

De kennisbank van Kennisplein.be bevat meer dan 1500 items. Deze zijn gelinkt aan thema’s en trefwoorden. Bekijk het thema-overzicht of het trefwoordenoverzicht om te zien welke dat zijn. We voegen regelmatig nieuwe thema’s en trefwoorden toe.

Maak gebruik van de filters om je zoekresultaat verder te verfijnen. Je kan ervoor kiezen om items op te nemen die op de themapleinen van kennisplein.be staan. Daarnaast is het mogelijk om te filteren op type content (bijvoorbeeld artikel, publicatie, tool…).

Themapagina’s

Elk thema heeft een themapagina. Daar staan alle items bij elkaar die aan een thema gekoppeld. Je vindt er ook gerelateerde thema’s terug: linken naar themapagina’s die inhoudelijk aansluiten bij het thema dat je nu bekijkt.

Om ervoor te zorgen dat de inhoud op kennisplein.be relevant is en aansluit bij de ondersteuningspraktijk, heeft ieder thema een themabeheerder. Vanuit zijn/haar deskundigheid over onderwerp stelt hij/zij het thema samen, en houdt het up-to-date.

Zit je met een vraag?  Of heb je suggesties voor materialen om op te nemen bij een thema? Geef ze zeker door aan de themabeheerder. Hij/zij helpt je graag verder. De contactgegevens staan op de themapagina.

Informatie bijhouden via “Mijn kennisplein”.

Klik op het sterretje in de rechterbovenhoek om een item toe te voegen aan “Mijn kennisplein”. Dit handige overzicht van je favoriete items is gekoppeld aan je account.

Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om gebruik te kunnen maken van “Mijn kennisplein”.