Inzetten op sociale netwerken. Mijn gedacht?

Sociale netwerken staan volop in de aandacht. Voel jij je uitgedaagd om hier met je cliënten (verder) mee aan de slag te gaan?

Organisator

Steunpunt Algemeen Welzijnswerk
LinkedIn Twitter Facebook GooglePlus

Datum

23/03/2017

Locatie

Het Roze Huis
Draakplaats 1
2018 Antwerpen

Prijs

25 euro, lunch inbegrepen.

Inschrijving

Korte samenvatting

Banner inzetten op sociaal netwerken - Mijn gedacht.PNGSociale netwerken zijn 'des levens', en natuurlijk zijn ze nooit echt weg geweest. Toch zijn ze, in het licht van een snel veranderende samenleving, een veranderende kijk op 'goed sociaal werk' én een veranderend beleid weer brandend actueel.   

Er zijn veel manieren om daar naar te kijken en mee om te gaan.  Wij zien werken met sociale netwerken niet als een bijkomend aandachtspunt of  methodiek, maar als een essentieel onderdeel van krachtgericht werken. Losgekoppeld van elkaar verliezen ze aan kracht. 

Op deze vormingsdag kaderen we kort de actuele aandacht vanuit verschillende invalshoeken.  Zicht op het totaalplaatje kan je helpen om bewuste keuzes te maken voor je eigen praktijk. Verder leggen we de focus op de fundamenten van een krachtgerichte kijk naar (werken met) netwerken. Wat zijn basisprincipes en krachtlijnen? We zoomen in op uitdagingen én valkuilen.

Methodieken en tools kunnen handzaam zijn (we tonen je de weg), maar op deze dag zetten we een stap terug. Jouw kijk, houding en durf staan centraal.  Na wat extra inzicht en inspiratie, dagen we je via oefening en uitwisseling uit om met je eigen kunnen, vragen, drempels, bedenkingen ... aan de slag te gaan en een stapje verder te zetten om krachtgericht met netwerken te werken.

Partners kennisplein.be

Sen Logo saw Logo SJH logo Mentalis Logo

Gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid

vlaanderen Logo

Like ons op

Facebook Logo