Gezocht: themabeheerders
Werk jij voor een organisatie die zich inzet voor mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie? Is kennisopbouw en -ontsluiting één van jullie kerntaken? Mooi! Kom je mee je schouders zetten onder kennisplein?
Facebook Twitter GooglePlus LinkedIn
 
verwijder uit Mijn kennisplein
Voeg toe aan Mijn kennisplein
 

​Naast de initiatiefnemer – SAM, steunpunt Mens en Samenleving-  delen verschillende organisaties hun kennis(producten) op dit platform. Ze treden op als themabeheerder van de onderwerpen waarvoor zij de expertise in huis hebben.

Zo bereiken zij mensen die anders minder gemakkelijk de weg vinden naar hun aanbod. Bijvoorbeeld omdat de organisatie vooral bekend is bij één specifieke sector of doelgroep. Of ze beschikt niet over de infrastructuur om de ontsluiting ervan op een grotere schaal te doen.

We stellen ook graag onze expertise en technologieën ter beschikking aan organisaties die stappen willen zetten op het vlak van de digitalisering van hun kennisproducten, sociaal leren en blended learning.

Kennisdeling als hefboom

Organisaties die de rol opnemen van themabeheerder doen dit vanuit het geloof dat kennisdeling een belangrijke hefboom is om te komen tot een zorg- en welzijnslandschap waar sectorale grensposten geen struikelblokken meer vormen. Zowel voor de ondersteuningvrager als de ondersteuningsgever.

We zijn altijd op zoek naar organisaties die zin hebben om als themabeheerder mee te werken aan de verdere uitbouw van kennisplein.be. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Thema's

Alle thema's