Cover Over kunnen, (niet) aankunnen, moeten en (niet) willen
Over kunnen, (niet) aankunnen, moeten en (niet) willen
Brochure over emotionele ontwikkeling voor natuurlijk netwerk (ouders en familie) van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.
Facebook Twitter GooglePlus LinkedIn
Emotionele ontwikkeling
verwijder uit Mijn kennisplein
Voeg toe aan Mijn kennisplein
 

Alle ouders willen dat hun kind gelukkig wordt.  En alle kinderen, onafhankelijk van hun ontwikkelingsniveau en emotionele ontwikkeling, kunnen gelukkig zijn. Maar dan moeten hun basale emotionele behoeften door hun omgeving op een goede manier begrepen en beantwoord worden. 

Inzicht in het niveau van de emotionele ontwikkeling van het kind biedt aan de ouders mogelijkheden om, met ondersteuning van deskundige hulpverleners, de affectieve en pedagogische benadering aan de behoeften van het kind aan te passen.

Deze brochure leidt ouders binnen in de complexe materie van emotionele ontwikkeling.​​

De brochure is te downloaden in pdf of je kan ze online lezen.

Indien u liever de gedrukte versie wenst, kan u deze per tien stuks bestellen door een mail te sturen naar katrien.wouters@samvzw.be . De brochures kosten 15€ (+ verzendkosten) voor 10 stuks

Auteur(s)

Anton Došen, Elke Bauwens, Jasmien Bruynooghe, Jana Degroote, Kim Deschrijver, Christiane Devriese, Lore Goethals, Goedele Hoefnagels, Edda Janssens, Hilde Lammens, Joris Marrecau, Pieter Perdaen, Els Ronsse, Cis Schiltmans, Cindy Stevelinck

Uitgeverij

Steunpunt Expertisenetwerken vzw

Jaar

2015

Thema's

Alle thema's